Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вакууматор автоматичний для продуктів Vacuum Sealer-E — найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидший і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Переваги:
- Збереження свіжості продуктів харчування (фруктів, овочів, м'яса, риби, ягід, зелені);
- Оптимізація часу приготування їжі;
- Економія місця зберігання в холодильнику;
- продовження терміну свіжості вже готової їжі;
- Профілактика появи сторонніх запахів у холодильнику;
- Запобігання потраплянню вологи в їжу.
Характеристики:
- Матеріал: пластик;
- LED-індикатор роботи: є;
- Споживання: 90 Вт (середнє);
- Харчування: 220 В;
- Вакуумний тиск: 60 кПа;
- Максимальна ширина пакета: 26 см;
- Габарити: 36 х 8 х 4.5 см;
- Вага в упаковці: 650 г;
- Вага: 420 г.
Комплектація:
- Вакууматор автоматичний для продуктів Vacuum Sealer-E
- Кабель живлення
- Інструкція
- Заводське пакування.
Увага! В залежності від поставки колір і вид виробу може незначно відрізнятися.