Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вакуумний пакувальник — найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних та холодильних камерах.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидший і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Переваги:
- Збереження свіжості продуктів харчування (фруктів, овочів, м'яса, риби, ягід, зелені);
- Оптимізація часу приготування їжі;
- Економія місця для зберігання в холодильнику;
- Продовження терміну свіжості вже готової їжі;
- Профілактика появи сторонніх запахів в холодильнику;
- Запобігання попадання вологи в їжу.
Характеристики:
- Матеріал: пластик;
- LED-індикатор роботи: є;
- Споживання: 90 Вт (середнє);
- Живлення: 220 В;
- Максимальна ширина пакета: 30 см;
- Габарити: 37 х 7.2 х 5.5 см;
- Вага: 580 г.
Комплектація:
- Вакуумний пакувальник
- Кабель живлення.
- Інструкція
- Заводське пакування.