Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хлібопічка Maestro MR750 оснащена повним стандартним набором функцій та програм, необхідних для випікання різноманітних сортів хліба. Бездоганно випечений, ароматний та смачний домашній хліб зробить ваш будинок ще більш затишним та рідним.
Також хлібопічка чудово впорається із замісом тіста. Любителі домашньої піци або пельменів з варениками гідно оцінять можливості хлібопекарні.
Переваги:
- Місткість з антипригарним покриттям
- Значно економляться час та сили
- Можливість регулювання ступеня випічки
- Простота у догляді
- Не нагрівається корпус
- Нековзні ніжки
- Стильний дизайн
Характеристики:
- Потужність – 700 Вт
- Вага хліба, що випікається - 700/900 гр
- Зберігає хліб теплим до 60 хв.
- Програмований таймер до 15 годин
- Кількість програм-15 шт.
Програми хлібопічки:
- Програма «Основний хліб» - основна програма. Застосовується для випікання звичайного хліба з використанням білого або темного борошна як основне.
- Програма «Французький хліб» – програма випічки французького хліба. Надає хлібу хрумку скоринку і підходить для випікання буханців з низьким вмістом жирів та цукру.
- Програма «Хліб швидкої випічки» - програма швидкого приготування хліба з додаванням дріжджів. Застосовується, якщо потрібно приготувати хліб за короткий термін, ніж хліб. Хліб, випечений за допомогою цієї програми, зазвичай менший за розмір і має більш щільну структуру.
- Програма «Здоба» - програма приготування здоби. Хліб випікається при низькій температурі зменшення потемніння тіста з високим вмістом цукру.
- Програма «Цільнозерновий хліб» - програма випічки хліба з цільного пшеничного борошна або борошна грубого помелу.
- Програма "Безглютеновий хліб" - програма приготування дієтичної випічки з сортів борошна, що не містить клейковини.
- Програма “Рисовий хліб” – програма випічки хліба з приготовленого рису та пшеничного борошна 1:1.
- Програма «Кекс» - програма приготування кексів, пирогів.
- Програма "Змішування" - програма для ретельного змішування інгредієнтів.
- Програма "Тісто" - програма приготування дріжджового тіста (булочок, коржів для піци і т.д.). Функція випікання відсутня.
- Програма «Замішування тіста» - програма замішування тіста. Використовується з метою ручного формування та випікання хлібобулочних виробів різного виду в духовці. Функція випікання відсутня.
- Програма "Джем". Автоматично варить джем із свіжих фруктів. Великі плоди перед тим, як їх покласти в контейнер, повинні бути розрізані навпіл або на 4 частини.
- Програма "Йогурт"
- Програма «Тільки випічка» - Застосовується тільки для випікання хліба з готового тіста, може також бути використана для повторного підігріву або отримання скоринки, що хрумтить, у раніше приготовленого і охолоного хліба.
- Програма "Домашній хліб" - програма, що дозволяє самостійно налаштувати час на кожному етапі приготування (замішування тіста, підйом, випічка, збереження тепла).
Комплектація:
- Хлібопічка Maestro MR750
- Форма для випічки з антипригарним покриттям + тістоміс
- Мірний стакан
- Мірна ложечка
- Гачок
Колір виробу та комплектація можуть відрізнятися від пред'явлених на фото залежно від постачання.